Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 24 червня 2017 р.

Шепчуть квіти ніжно пелюстками

«Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка», - сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен. І справді, кві­ти супроводжують нас протягом усього нашого життя: зустрічають при народженні, втішають у старості, радують на весіллях, іменинах, свят­куваннях... І так було завжди. Квіти повсякчас хвилювали, зворушували, дивували людей.
Створити атмосферу краси, любові і, зрештою, просто гарного настрою  вирішили бібліотечні працівники спільно з учнями та вчителями літнього табору "Юність" ЗОШ № 10. В цей день ми говорили про квіти, про значення їх в житті людини; пригадували казки, в яких згадуються квіти. А ще гралися в цікаву абетку «Квіти нашої місцевості», літературну гру "Квіти у казках" .Пригадати якомога більше найменувань квітів допомагали дітям виставка-букет «Квіти – краса природи», та виставка-гербарій "Рослини - цілителі".
А далі, подвір’я нашої бібліотеки перетворилося на суцільну  Творчу майстерню, до якої дітей запросила Алла Товтин та запропонувала їм власноруч  виготовити  паперові квіти, а також скласти букети із живих квітів.
Квіти – це прикраса нашого життя. Подарувати квіти, а разом з ними  і гарний на­стрій, позитивні емоції та відчуття прекрасного вирішили ми і провели флеш-моб "Даруємо гарний настрій" - завітали спочатку до директора Мукачівської міської ЦБС, а тоді до відділу культури та відділу освіти. На цьому наше літня квіткова школа  «Яке це дивне диво - квіти» завершилась, але ми можемо продовжувати дарувати радість іншим людям кожного дня.


Немає коментарів:

Дописати коментар