Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 20 грудня 2011 р.

Миколай Святий, до нас приходи щороку

Вже стало доброю традицією в нашій бібліотеці відкривати цілий ряд Новорічно-Різдвяних свят літературним святом-конкурсом "Розкажу Миколаю, про що я читаю", який проходить за фінансової та інформаційної підтримки Мукачівського міськвиконкому.
Цей конкурс, чи не найулюбленіший серед наших читачів, адже готуючись до конкурсу, учасники (а разом з ними їхні батьки, педагоги, бібліотекарі) творчо підходять до кожного свого виступу, тим самим створюючи і собі, й іншим святкову атмосферу. Під час міні-презентацій "Мій улюблений книжковий герой" відбувається справжній костюмований парад, презентації "Мій улюблений журнал (газета)" - щоразу відкривають нові уподобання дітей серед періодичних видань, а  "Казкова вікторина від Святого Миколая" щоразу доводить, що казка - це найулюбленіший жанр літератури дітей.
Іршев Дмитро
Полякова Ріма
Цьогоріч було 13 зареєстрованих учасників конкурсу. Це учні 3-4 класів загальноосвітніх шкіл міста № 4, 6, 7, 8, 11, 13, 16, 20, НВК "Гармонія", НВК "Первоцвіт", гімназії та школи-інтернату. І-ше місце у конкурсі здобув учень  4 класу НВК «Первоцвіт» Іршев Дмитро, ІІ-ге місце - учениця 3 класу ЗОШ № 11 Полякова Ріма, а ІІІ-тє місце розділили між собою - учениці 3 класу ЗОШ  № 8  Меденці Аліна  та ЗОШ № 4 Немйо Катерина. 

Меденці Аліна
Немйо Катерина










Під час засідання журі учасникам, уболівальникам та гостям свята було запропоновано святково-розважальну програму, яку підготували одні з найактивніших загальоосвітніх шкіл-партнерів бібліотеки - гімназії та школи-інтернату. Музичні та поетичні номери не залишили байдужим нікого з присутніх, а приємним сюрпризом стала для всіх присутніх лялькова вистава „Рукавичка” у виконанні учнів 4-го класу школи-інтернату.
З словами привітання та найкращими побажаннями до дітей звернулися члени журі до складу якого увійшли: начальник відділу у справах  молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому - Уліганець Володимир Вадимович, заступник голови літературного об’єднання „Рідне слово”, мукачівська поетеса - Рибар Тетяна Михайлівна, провідний бібліотекар сектору краєзнавства центральної бібліотеки ім. О. Духновича – Туряниця Тетяна Миколаївна, бібліотекар абонементу для дошкільнят та учнів 1-4 класів – Дюлай Ельвіра Михайлівна. А також виконали найголовнішу та найприємнішу свою місію - нагородження. Переможці конкурсу отримали грамоти міськвиконкому та енциклопедії, а всі інші конкурсанти також не залишились поза увагою – кожен був відзначений дипломом та отримав книгу.




2 коментарі:

  1. Дуже добре, що бібліотека проводить такі заходи, де діти можуть розкрити свої таланти і поділитися вподобаннями у літературі.

    ВідповістиВидалити
  2. Я була присутня на цьому святі. Воно мені дуже сподобалось. Були гарні виступи дітей з різних шкіл нашого міста. А найбільше мені сподобався ляльковий театр, який організували діти із школи - інтернату.

    ВідповістиВидалити