Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 29 грудня 2015 р.

Новорічна феєрія в стилі Гаррі Поттер

У ці чарівні передноворічні дні  прихильники таланту Джоан Роулінг вирішили провести святкове засідання фан-клубу „Поттеромани Мукачева". Святковий настрій присутніх підіймали: антураж читальної зали, який був оформлений в дусі книг про Гаррі Поттера та саундтреки до фільмів. Не менш важливим було, що й самі учасники феєрії вирішили провести старий рік у відповідному дрес-коді: мантії, чаклунські капелюхи, чарівні палички, окуляри.
Бібліотекарем читальної зали Товтин Аллою Михайлівною був підготовлений цілий ряд різноманітних ігор "закручених" навколо книги: вікторина, Бібліо-квідич, Хог-ворд,  конкурс "Левітація", ігри  "Чи правда, що...", "Вгадай персонажа за описом", "Читання думок", "Лабораторія чаклуна" та квест "Знайди скарб у таємній кімнаті". Після чого присутніх було запрошено за святковий стіл де вони пригощалися - "Ельфійським вином", "Котловими кексами" та "Божевільними ягодами".
Півторигодинна святкова програма так захопила присутніх, що діти ще довго не хотіли розходились обговорюючи персонажів та події книг про Гаррі Поттера.

Немає коментарів:

Дописати коментар