Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 7 березня 2019 р.

Свято нам несе весна!


 Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого  сонячного тепла і вічного відродження природи. І, напевно, не випадково в перший місяць весни відзначається Міжнародний жіночий день – свято весни, свято кохання, свято її величності Жінки. Саме цього дня, ми вже звикли вітати чарівних дівчат, милих бабусь, коханих дружин та турботливих мам.
 Тож, напередодні свята весни, бібліотекарі завітали до дитячого садочку № 12, група «Ромашка» (вихователь Попович Мар’яна), зі своєю креатив-майстернею «Творимо з дітьми», щоб разом виготовити «сердечко»-подарунок  для мами. Адже, найкращий подарунок той, що зроблений своїми руками – він таїть в собі тепло та особливу чарівність.
Традиційно, коли ми проходимо до малечі, то розповідаємо їм щось нове  та цікаве про ті чи інші події або свята. Так було і цього разу. Бібліотекар Алла Товтин підготувала для дітей коротку історію свята 8 березня, ознайомила з книжечками, представленими на виставці «В світі усе починається з мами» й запропонувала  прослухати казку Джулії Джонансон «Де моя мама?». Також, діти із задоволенням переглянули мультфільм «Мама для мамонтеняти». На завершення, хлопці та дівчата пограли в ігри «Чи знаю я про маму все?» та «Матусин помічник».



Немає коментарів:

Дописати коментар