Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 30 серпня 2023 р.

Наші "лідери" читання

На календарі 30 серпня і кожен з нас, напевно, подумки вже прощається із літом 2023 року. Сподіваємось, що всі дітки добре відпочили і тепер готові з новими силами розпочинати свій навчальний рік.

Що ж стосується користувачів бібліотеки, то ми точно знаємо, що вони готові здобувати нові знання, а ще мають безліч вражень, якими обов’язково поділяться при зустрічі з друзями в школі.

Адже, протягом літа хлопці та дівчата відвідували бібліотеку, щоб зустрічатися з однолітками, дізнаватися цікавинки про різноманітні події, приймати участь у майстер-класах і, звичайно, читати книги.

Хтось читає книги за шкільною програмою, а дехто встигає ще й читати для власного задоволення. Ось саме такі активні користувачі нашої бібліотеки та бібліотек-філій Мукачівської територіальної громади вже четвертий рік поспіль приймають участь у Всеукраїнському конкурсі «Лідер читання».

В цьому році лідером читання нашого міського етапу Конкурсу стала Александрова Анастасія (м. Мукачево). Друге місце зайняла Попович Оксана (с. Завидово) і третє місце дісталось наймолодшій учасниці – Алмаші Марії (с. Макарьово). Ми вітаємо і переможців, а також і всіх учасників Конкурсу, адже вони вже є лідерами читання у своєму місті, чи у своєму рідному селі.

А наших переможниць Конкурсу чекав ще й приємний сюрприз – участь у обласному етапі VI Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання». Тут на дітей чекала цікава зустріч з членами журі, зокрема, з відомою закарпатською поетесою Лідією Повх та прозаїком, членом Національної спілки письменників України Петром Ходаничем.

Нагадуванням про цей день дівчатам будуть Дипломи учасників обласного Конкурсу та подарунки.

Дякуємо всім, хто долучився своєю працею до даного Конкурсу. Зокрема бібліотечним працівникам та батькам, які привчають дітей до читання. А дітям, за те що вони прагнуть нових знань і готові ними ділитися з іншими. Дякуємо Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва за організацію свята для дітей, адже всі вони так скучили за живим спілкуванням та можливістю проявляти себе перед повною залою таких же діток, а не в режимі онлайн.








Немає коментарів:

Дописати коментар