Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 23 березня 2017 р.

Запрошує КнигоЛенд

Тиждень дитячого читання в нашій бібліотеці триває. 22 березня на екскурсію до нас завітали учні 2-го класу групи продовженого дня ЗОШ №1 (вихователь Решетар Наталія Олександрівна). Бібліотекар Наталія Кушнір розпочала знайомство маленьких відвідувачів з бібліотекою ще з подвір’я установи. Далі діти пройшли на абонемент для дошкільників та учнів 1-4 класів. Тут бібліотекар розповіла їм про правила користування книгою та бібліотекою, ознайомила з тематичними  полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.
Цікавим продовженням екскурсії став арт-простір «Запрошує КнигоЛенд», до якого запросила дітей бібліотекар читальної зали Товтин Алла. Учні із захопленням розглядали картини вихованців дитячої художньої школи ім. М. Мункачі, біля виставки «Кольорові перетворення» для присутніх було проведено перегляд книг закарпатських художників та періодичних видань.
Майстер-клас з художником, ілюстратором дитячих книг Мукачівського драматичного театру Басмановою Магдалиною вніс особливі кольорові нотки в знайомство дітей з мистецтвом: діти вчилися змішувати фарби різних кольорів та отримувати  нові відтінки.
Всі бажаючі були записані до бібліотеки і сподіваємось стануть нашими постійними читачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар