Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 11 липня 2017 р.

У душі навести лад допоможе Вам... шоколад!

Шоколад ... Почувши це слово, у вас також поліпшується настрій і хочеться з’їсти шматочок чорного, або, можливо, молочного, або пористого, чи білого… шоколаду? Тоді ви просто зобов’язані знати, що саме сьогодні – 11 липня відзначається Всесвітній день шоколаду (World Chocolate Day). І ми вітаємо всіх шокоманів з цією «солодкою» датою.
А, чи знаєте Ви, що День шоколаду вперше був придуманий французами в 1995 році, а зараз їх ініціативу підтримують ласуни по всьому світу. Молоде свято досить швидко здобуло популярність і, крім Франції, широко відзначається в Німеччині, Італії, Швейцарії, Україні та в багатьох інших країнах.
У День шоколаду, зазвичай, проходять різноманітні «солодкі» заходи, один з таких відбувся і в стінах нашої бібліотеки. До нас завітали постійні читачі та гості нашого міста на Choko Time „ Все про шоколад”.

Все про шоколад, або майже все намагалася розповісти маленьким гостям бібліотекар Алла Товтин –  і історію шоколаду, і про те, яким буває шоколад, і цікаві факти про шоколад. А ще обговорювали книги, в яких описується шоколад, зокрема, книгу Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика». Далі ми запропонували дітям переглянути художній фільм „Чарлі і шоколадна фабрика”, а по завершенні перегляду, за чашечкою гарячого шоколаду, пригощаючись шоколадними цукерками (з сhoco дерева) обговорювали почуте, побачене та скуштоване…

Немає коментарів:

Дописати коментар