Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 11 липня 2018 р.

Мої права - моє життя


З 1 квітня по 10 грудня поточного року, за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей, проводиться Всеукраїнський конкурс проектів «МОЇ ПРАВА — МОЄ ЖИТТЯ». На обласному рівні, даний конкурс проходить з 1 квітня по 1 вересня.
    Завданням учасників конкурсу є розробити проект, спрямований на соціалізацію, правову освіту дітей та виховання їхньої правової компетентності. Конкурс проводиться у двох номінаціях: індивідуальні та колективні проекти. Участь можуть приймати діти,  що проживають в Україні, у двох вікових категоріях: учні 7-9 класів (від 13 до 15 років) та учні 10-11 класів (від 15 до 18 років).
Отож, запрошуємо всіх бажаючих долучатися до Конкурсу.
Більше інформації ви можете отримати в бібліотеці. Також свою допомогу у розробці проекту вам нададуть Мирослава Пилипчинець та Оксана Задна – юристи Мукачівського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.
За період літніх канікул користувачі бібліотеки вже двічі зустрічались зі спеціалістами Центру та обговорювали можливі теми проекту. Літо ще попереду, а отже і нові зустрічі також. У вас ще є шанс спробувати свої сили та розповісти іншим дітям про їх права й обов’язки, які вони  мають згідно з чинним законодавством України та Декларацією ООН про права дитини.




Немає коментарів:

Дописати коментар