Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Дітям про тварин


Щороку, 4 жовтня відзначається Всесвітній день тварин. Саме у цей день, ми з вами маємо чудову нагоду ще раз показати свою щиру любов і турботу про братів наших менших. Адже, це свято шанують не тільки представники природоохоронних організацій, а й просто звичайні люди, в житті яких тварини займають особливе місце.
З природознавчою розвідкою «Дітям про тварин: любити, знати, захищати» ми завітали сьогодні в ДНЗ № 12 ( вихователь Попович М.М., старша група «Ромашка»), де розповіли про історію свята й поспілкувалися з дітками про почуття відповідальності за приручених тварин, а також про те, як потрібно поводитися з домашніми улюбленцями. А ще переглянули пізнавальне відео «Вчимо тварин».
На завершення, бібліотекар Товтин Алла провела огляд найцікавіших дитячих книжок, здатних не просто відчинити двері до таємничого й дивовижного світу природи та розповісти про тварин, а й переконати у тому, що усі вони – великі та маленькі, повзкі та слизькі, волохаті та хвостаті, вухаті та зубаті – заслуговують на нашу любов та повагу, а деякі з них буквально потребують допомоги. Про те, що в багатьох із присутніх є хатні улюбленці, свідчили яскраві фотографії.
Крім того, Всесвітній день тварин — це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї.


Немає коментарів:

Дописати коментар