Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 24 листопада 2023 р.

Малювання як антистрес

23 листопада знаменна дата для художників-акварелістів. Адже цього дня вони відзначають Всесвітній день акварелі, започаткований відомим мексиканським художником Альфредо Гуаті Рохо.

Ми вирішили, що це свято буде цікавим не тільки художникам, але і дітям. Бо хто як не діти першими випробовують на собі ази малювання аквареллю, яка є найбезпечнішою та найдоступнішою фарбою.

Отож, заглибитися в цю чарівну техніку малювання ми запросили наших постійних відвідувачів – учнів 1-4 класів приватної школи «Індиго». Разом із Тімеєю Софілканич, волонтеркою для дітей, корекційним педагогом, блогером 3 ютуб каналів з образотворчого мистецтва, діти провели справжню релакс-годину. Оскільки за вікном осінь, то відповідно і тематика заняття була осінньою. Під чітким керівництвом педагога діти вчилися правильно малювати грибочок, підбирати кольори і просто насолоджуватись процесом малювання.

Окрім того, діти мали можливість познайомитись і з іншими роботами Тімеї Софілканич. І ми, навіть, домовились про наступне заняття. Темою якого, як ви можливо вже здогадались, буде Зима… Різдво…Новий рік…

Більше дізнатись про акварельні фарби та довгу історію їхнього визнання серед художників ви зажди зможете з книг, які є в нашій бібліотеці.













Немає коментарів:

Дописати коментар