Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 20 лютого 2024 р.

В пам'ять про Героїв Небесної Сотні

Дата 20 лютого в Україні стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність. Однак вона є також і трагічною сторінкою в історії України, пов'язаною з подіями під час Революції Гідності 2014 року. Звичайно, ми сьогодні говоримо про День Героїв Небесної Сотні.

В нашій бібліотеці цей день розпочався з відвідин найменших читайликів – вихованців ЗДО №12 (вихователь Наталія Гога).

Перш за все бібліотекар Алла Товтин провела для діток пізнавально-ознайомчу екскурсію відділами дитячої бібліотеки, під час якої познайомила з правилами користування бібліотекою та її книжковим різноманіттям.

Звичайно, в цей день бібліотекар розповіла присутнім про історію виникнення Дня Героїв Небесної Сотні та запропонувала приєднатись до всесвітньої тихої акції "Ангели пам’яті", яку ще десять років тому ініціювала українська співачка та громадська діячка Анжеліка Рудницька й "Територія А" у пам'ять про загиблих майданівців.

Білі паперові ангели пам'яті небайдужі розвісять у різних куточках світу. Такі ж ангели пам’яті, як символ спільної болючої пам’яті та віри в перемогу світла над темрявою, сьогодні зробили та взяли с собою наші нові маленькі друзі.

Зробіть паперового ангела і символічно вшануйте пам'ять Героїв Небесної Сотні.













Немає коментарів:

Дописати коментар