Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 13 листопада 2020 р.

Поліанна: герої книги на сцені

Відома повість американської письменниці Елеонор Портер, про зворушливу і повчальну історію життя маленької дівчинки-сироти Поліанни, вже протягом багатьох років підкорює серця не тільки дітей, але й дорослих. За мотивами цього твору знято численні фільми та телесеріали, ставляться вистави у театрах (цієї осені відбулася прем’єра вистави і в Мукачівському драмтеатрі).

Саме присвячена темі книги, театру, сцени, героям твору, акторам відбулася вчора цікава, емоційна і надзвичайно змістовна літературно-мистецька зустріч «Поліанна: герої книги на сцені».

Учасники заходу мали можливість поспілкуватися зі справжніми професіоналами своєї справи – молодою акторкою Мукачівського драматичного театру Веронікою Тищук (зіграла головну роль у виставі «Поліанна») та головним режисером Мукачівського драматичного театру Євгеном Тищуком. Переконані, що присутні на заході хлопці та дівчата почерпнули для себе багато цікавого з даної зустрічі: про театр, професію актора та режисера, а ще отримати майстер-клас про те як перевтілюватися на сцені в свого героя. Діти із задоволенням обговорювали сюжет книги та ділилися своїми враженнями від прочитаного.

На найактивніших учасників заходу чекав справжній сюрприз від наших гостей – запрошення на виставу «Поліанна» до Мукачівського драмтеатру вже цієї неділі, а також в подарунок від Вероніки Тищук книга «Поліанна» з її автографом та автографом від Євгена Тищука.

Дякуємо всім присутнім за позитивний настрій і бажаємо завжди і у всьому  знаходити радість, власне, чому і вчить нас головна героїня книги – Поліанна.




Немає коментарів:

Дописати коментар