Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 19 березня 2024 р.

Читаємо на рівних

Сьогодні до нашої бібліотеки на ознайомчо-пізнавальну екскурсію завітали учні 6-12 класів Мукачівська спеціальна школа І-ІІІ ступенів.

Бібліотекар Вікторія Ярема познайомила юних відвідувачів із структурними підрозділами дитячої бібліотеки та правилами користування послугами абонементу і читальної зали. Дізнались присутні, звичайно, і про все те різноманіття книг, яке є в бібліотеці та про порядок розстановки їх на полицях. Обговорили також читацькі інтереси користувачів бібліотеки та розглянули підбірку книг, які користуються найбільшим попитом серед наших відвідувачів.

Підготували для перегляду дівчатам та хлопцям ми також книги шрифтом Брайля, які є в нашій бібліотеці і читання яких нам продемонстрував сьогодні один із учнів.

На завершення, учасники екскурсії відвідали також Мукачівська міська центральна бібліотека імені Олександра Духновича. Тут бібліотекар Валентина Томишин розповіла про роботу абонементу для юнацтва та зробила перегляд літератури, яка може бути не лише цікавою для читачів, але й корисною їм у навчанні.







Немає коментарів:

Дописати коментар