Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Наші улюбленці - кішки


Вважається, що найближча до людини тварина – це кіт. А перший день весни – особливий період для кішок, так як цього дня люди вшановують своїх улюбленців. Коти стали настільки популярними, що про них навіть є спеціальна наука – фелінологія, яка твердить, що ці милі створіння є надзвичайно розумними, перевершуючи навіть собак. 
Отож, 1 березня, у Всесвітній день котів, працівники дитячої бібліотеки вирішили запросити в гості своїх читачів (учнів 8-х класів НВК №10 та 4-х класів СШ №4) на Zoo-time «Наші улюбленці – кішки».
Спочатку бібліотекар Алла Товтин ознайомила присутніх з історією кішок, розповіла цікаві факти про них і, звичайно, обговорили художні книги про котів, представлені на виставці-інформації «Приручені єгиптянами – наші помічники».
Продовженням зустрічі стало цікаве та пізнавальне спілкування присутніх з лікарем клініки ветеринарної медицини «4 лапи» Іваном Каганцем. Відповіді на безліч запитань щодо захворювань котів, профілактики та їх лікування; правильного догляду за домашніми улюбленцями, а також щодо їх звичок, уподобань та страхів мали змогу отримати діти та дорослі.
На згадку про цей день, кожен присутній отримав від бібліотекарів памятку «Поради тим, хто хоче завести домашнього улюбленця» та поетичні збірки Василя Галаса «Чарівний зошит» і «Уроки Чародія».


Немає коментарів:

Дописати коментар