Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 5 березня 2018 р.

Світ Наталі Забіли

5 березня 2018 року виповнилося рівно 115 років від дня народження Наталі Львівни Забіли – української поетеси, драматурга, яка по праву вважається зачинателькою сучасної української дитячої літератури.
За півстоліття плідної роботи Наталя Забіла написала біля двохсот різних за тематикою та жанром творів: вірші, оповідання, повісті, драматичні поеми, розповіді про рідну країну, життя народу, про сучасний світ і відносини між людьми.
«Всю творчість Наталі Забіли можна сміливо назвати материнською піснею, цікавою, барвистою, розумною, клопіткою, дбайливою. Як мати, вона веде з дітьми розмову у своїх віршах і оповіданнях про все, що їх цікавить». Так про творчість Наталі Забіли писав Валентин Бичко.
Згадували в цей день письменницю, її вірші та казки і читачі нашої бібліотеки, разом з бібліотекарем Тетяною Ледяєвою, під час літхвилинок «Наталя Забіла – в казках і житті». А ще зачитували уривки з улюблених оповідань, казок та віршів, представлених на книжковій виставці «Яскравий та живий світ Наталі Забіли».

Якщо ви ще не знайомі з творами письменниці, або маєте бажання довідатися про Наталю Забілу більше, тоді завітайте до бібліотеки. Тут на вас чекає чарівний і таємничий світ книг, де поруч казка і реальність, люди й тварини, дорослі та діти.



Немає коментарів:

Дописати коментар