Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 21 березня 2018 р.

З Днем щастя!


Друзі, чи замислювались ви над тим, що для вас означає щастя? Хороші оцінки, любов та здоров’я рідних чи, може, відпочинок на екзотичних островах? Якби там не було, а істина одна: здобути щастя прагне кожна людина на Землі.
20 березня, у світі вкотре відзначався Міжнародний день щастя. А вигадали його представники Бутану, невеликої держави в Південній Азії. Місцевий уряд прагнув "зробити усіх громадян щасливими", там навіть зробили спеціальну державну комісію народного щастя і міністерство щастя, а загальноприйняте поняття валового внутрішнього продукту (ВВП) замінено там валовим національним щастям (саме цим показником визначається добробут нації). Можливо, для нас це звучить як вигадка, але десь воно так і є…
Трішечки підняти настрій, нагадати всім мукачівцям та читачам нашої бібліотеки, що потрібно щодня радіти життю і бути вдячними за всі подарунки долі, навіть, якщо іноді вона підкидає не надто приємні сюрпризи, мали на меті цього дня бібліотечні працівники. Отож, для вас інформаційна вітрина «ТОП-20: звичок щасливих людей», а також прості рекомендації, якими ми ділились з перехожими на вулиці «ЩОБ ВІДЧУВАТИ СЕБЕ ЩАСЛИВИМ…».
А у вас є свій «рецепт» щастя?


Немає коментарів:

Дописати коментар