Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 7 листопада 2020 р.

Нові друзі і нові враження!

Минулого тижня, на своє перше знайомство з бібліотекою, до нас завітали учні 4-А класу ЗОШ №2 (вч. Марія Павлишинець).

Під час оглядової екскурсії під назвою «Територія читання», бібліотекар Алла Товтин провела дітей відділами дитячої бібліотеки і, звичайно, ознайомила з правила користування бібліотекою; а ще спробувала розкрити дітям та зацікавити тим різноманіттям книг, газет та журналів, які є в бібліотеці.

І, схоже, що яскраві на вигляд й цікаві за змістом книги так захопили дітей, що вже цього тижня вони знову завітали до нас. Сподіваємось, що наші нові читачі стануть постійними відвідувачами бібліотеки і, що від читання книг вони отримають безліч приємних вражень.

Також хочемо зазначити, що як читачі бібліотеки, хлопці та дівчата мали змогу долучитися до визначення переможця книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2020» у номінаці «Література для дітей». Дана Премія була започаткована ГО «Демфорум» та телеканалом «Еспресо» у 2017 році з метою відзначати найкращі вітчизняні літературні новинки року та задля підтримки інтересу до читання книжок в Україні. Особливість її полягає у тому, що переможців, серед книг-номінантів, на останньому етапі визначають читачі шляхом голосування у бібліотеках по всій Україні.

  Отож, приходьте, знайомтесь з книжками сучасних українських авторів, які вже і в нашій бібліотеці зайняли своє почесне місце на поличках та чекають на вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар