Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 22 грудня 2011 р.

Презентація блогу "Передноворічний сюрприз"

  Звичай дарувати під Новий рік подарунки було встановлено ще  давніми римлянами 153 року до нашої ери. Ця чудова  традиція збереглася й по сьогоднішній день - головне, щоб подарунок був приємним та приносив радість.
У переддень Нового 2012 року приємним сюрпризом для користувачів центральної дитячої бібліотеки стала презентація власного блогу.
В мультимедійному класі  зібралися постійні читачі бібліотеки, активісти, колеги.
До останнього моменту зберігалася інтрига. Адже монітори комп'ютерів були приховані від присутніх за величезними подарунковими пакунками, які можна було відкрити тільки відгадавши загадки на зимову тематику.
Після чого ведучими презентації було проведено огляд блогу, познайомлено присутніх з його сторінками та рубриками. І на завершення презентації кожен з присутніх отримав листівку-закладинку з адресою блогу.





 Працівники бібліотеки висловлюють свої побажання щодо популярності та розвитку блогу, сподіваються на збільшення прихильників,  високу відвідуваність та позитивні відгуки, коментарі. А також шлють вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим - здоров'я, радості, здійснення мрій та приємних сюрпризів.
Завжди раді бачити Вас  у стінах нашої бібліотеки та на сторінках блогу:-)

3 коментарі:

  1. Вітаємо з відкриттям блогу! Молодці! Колеги із ЗОДЮБ:)

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці дівчата, так тримати!

    ВідповістиВидалити
  3. Молодцы!Приятно видеть ваши старания.И добавлю:Вы все-же это сделали.

    ВідповістиВидалити