Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 9 квітня 2012 р.

Тиждень дитячого читання "Ми - читаюча дітвора"

Відбувся Тиждень дитячого читання "МИ - читаюча дітвора".
Тиждень відкрився вшануванням пам'яті великого Кобзаря.
На свято "Іду з дитинства до Тараса" прийшли читачі бібліотеки - учні 4-х класів ЗОШ № 10 та 20.

На святі, яке підготували учні 7-А класу Мукачівської гімназії - класний керівник Загородська Мирослава Сергіївна, звучали поетичні твори Т.Г. Шевченка, під час слайд-презентації звучала інформація про життя та творчість великого генія України, у виконанні гімназійців було показано інсценізацію "Дитинство Тараса", проведено для присутніх міні-конкурс декламаторів.
На закінчення свята бібліотекар читальної зали Н.П. Кушнір провела перегляд книжкової виставки "Шляхами великої долі".
Наступного дня проводились голосні читання для малят: Бібліо-няня „Казка перед сном” (ДНЗ № 23) та Голосні читання „Дістань книжку з антресолі” (до 130 річя від дня народження Корнія Чуковського) (ДНЗ № 12).
















До Всесвітнього дня поезії проведено Майстер-клас „Я обираю поезію” від керівника гуртка "Діамантове сузір'я" Ржевської Світлани Олександрівни, а бібліотекар читальної зали Кушнір Наталя Петрівна провела огляд книжкової виставки "Ще слів нема - поезія вже є", познайомила з кращими поетичними творами класиків та сучасників.

 Екологічною стежиною „Не зривайте первоцвіти” мандрували учні 4-го "Б" класу ЗОШ № 16 та переглянули виставку-експозицію „Земля кричить від болю”.
 



 Під час Тижня  проводились: Перегляд літератури „Все, що не вмістив підручник”, літературна вікторина "Герої казок" та Гортаємо книгу „Як стати козаком за 7 днів
Закриття Тижня дитячого читання відбулося під час  Презентації рейтинг-стінівки „Хіт-парад книг”

Немає коментарів:

Дописати коментар