Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 22 травня 2013 р.

Презентація книги М. Раді „ Дивовижний сон Юлі”


На дворі весна і знову читачі нашої бібліотеки зустрілись з чудовою письменницею нашого краю Марією Раді. В минулому році  - це була чудова подорож разом з героєм книги Петриком на Марс, а цього року діти познайомились з другою книжкою у творчому доробку Марії Раді – це фантастичні оповідання „Дивовижний сон Юлі”. Головна  героїня, Юля, у сні перелітає на Планету квітів, де знайомить уважного читача з безліччю неземної краси квітів. Кожна сторінка цієї книги вирує життям, буяє  барвами і зачаровує примхами природи.

Зустріч розпочалася з літературно-музичної композиції. Під час якої учні 3-го класу ЗОШ №10 (вчитель Югас А.М.) виконали танок квітів та інсценували міні-виставу де герої-квіти знайшли презентовану книгу. А учні 4-го класу цієї ж школи (вчитель Софілканич Т. О.) познайомили присутніх з біографією письменниці. Інсценівку „Квіти на галявині” виконали учні 2-го класу Мукачівської гімназії (вчитель Мишанич Є. В.). Під час інсценівки діти декламували поетичні твори відомих українських письменників про квіти, які описані в книзі Марії Раді.

Після літературно-музичної композиції бібліотекар запросила авторку до спілкування з пошановувачами. Діти були надзвичайно схвильовані зустріччю з письменницею, позаяк під час літературно-музичної композиції вона знаходилася в залі, серед своїх читачів.  Адже не щодня юні читачі мають змогу зустрітися з автором книг. Марія Юріївна звернулася до дітей з словами подяки, та висловила своє захоплення перед юними акторами. Продовжилась зустріч жвавим діалогом, адже серед присутніх було багато дітей, які прочитали книги Марії Раді і чекають на її нові твори.

Квіти не єдині герої книги, тому, щоб познайомити й з іншими героями  бібліотекарі вирішили запросити дітей на галявину загадок.  

Після чого присутніх було запрошено на автограф-сесію з авторкою та до перегляду книжкової  виставки-букету „Яке це дивне диво – квіти!”.
















Немає коментарів:

Дописати коментар