Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 31 березня 2015 р.

Готуємось до свята - творимо чудо власними руками.

Тиждень дитячого читання в Мукачеві. День п'ятий - Подорож на "Острів ігор та забав". Наймолодшим читачам-дошкільнятам було запропоновано читанку-тренінг "Казкотерапія". Діти слухали казку "Дюймовочка" Г. К. Андерсена та обговорили такі поняття, як: добро, турбота, допомога. 
Протягом дня з дітьми середнього шкільного віку  проводився ряд ігор, а саме: Забавлянка "Відшукай предмети героїв книг", Лото "Абетка", розгадування кросвордів та ребусів,  бібліозавдання "Письменник чи ні?", гра  "Переплутанка". 
А на завершення і це була не тільки забава, але й дуже корисна та добра справа - бібліотекарі та мисткиня Кравчук Тетяна Степанівна провели для дітей майстер-клас з тістопластики та виготовлення м'якої іграшки. Усі присутні на майстер-класі долучилися до творчої акції "Гарний настрій - воїну АТО". Готуючись до Світлого свята Воскресіння діти розфарбовували писанки-медальйони виготовлені з солоного тіста, власними руками виготовляли м'яку іграшку-зайця та фетрову писанку-футляр. Усі виготовлені дітьми іграшки можна буде придбати 7 квітня під час благодійної ярмарки в рамках проекту "Христос Воскрес! Воскресне й МИЛОСЕРДЯ"

Немає коментарів:

Дописати коментар