Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 19 грудня 2015 р.

Розкажу Миколаю, про що я читаю

День Святого Миколая – казкове свято виконання бажань. Це улюблене свято дітлахів. Адже всі знають, якщо вести себе добре –  тоді в морозний грудневий ранок 19 грудня Миколай покладе під подушку приємний подарунок.
Чудова традиція - раз на рік дарувати слухняним дітям маленькі подаруночки  існуює вже багато років. В нашій бібліотеці також є свої традиції.
І знову, цикл новорічно-різдвяних свят в бібліотеці розпочали наші маленькі читачі змагаючись у літературному свято-конкурсі "Розкажу Миколаю, про що я читаю". Як і завжди учасники змагалися у трьох конкурсах - "Мій книжковий герой", декламаторський конкурс "Вірш про святого Миколая" та  "Казкова вікторина від Миколая". Особливо порадував присутніх конкурс  "Мій книжковий герой", який запам'ятався яскравими костюмами, творчим підходом та різноманітністю персонажів.
Ведуча Літературного свята-конкурсу познайомила присутніх з традиціями святкування дня святого Миколая у світі, звернула увагу на книжкову виставку-подорож „День святого Миколая: традиції у світі” . Під час засідання журі бібліотекарі розказали гостям про українські традиції святкування Дня святого Миколая та провели з конкурсантами майстер-клас "Миколайчик" та започаткували добру традицію - на печиво "Миколайчики" прикріплювати заповітні бажання та викладати у вітрину бібліотеки, щоб Миколай їх зміг прочитати. Також продовжилось святкування чудовою традицією - виставою від учнівського колективу 10 класу ЗОШ №10 "Всіх вітаєм з Миколаєм".
Після чого журі оголосило результати конкурсу. Переможцями стали:
І місце - Ціва Олександра, ЗОШ №16
ІІ місце - Шишкіна Ніколетта, ЗОШ № 1 ім. О. С. Пушкіна
ІІІ місце - Манько Ярина, ЗОШ № 4
ІІІ місце - Мочані Крістіна, ЗОШ № 11
Усі  учасники свята-конкурсу отримали грамоти, дипломи, призи-книги та солодкі подарунки

Також бібліотекарі абонементів провели флеш-моб "Миколайчик" під час якого роздавали дітям листівки з рецептом печива "Миколайчик".

Немає коментарів:

Дописати коментар