Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 21 березня 2016 р.

Підгірянка VS Барто

Цього року виповнюється  110 років від дня народження Агні́ї Льві́вни Барто́ -  це  російська дитяча поетеса, письменниця, драматург,  кіносценаристка, радіоведуча та 135 річчя від дня народження Марії Омелянівни Підгірянки - це  відома українська  поетеса, педагог. З нагоди цих дат відбувся поетичний батл "Підгірянка VS Барто".
В баталії взяли участь учні 2-Б класу ЗОШ №6 - команда "Іграшки" (прихильники творчості А. Барто) та 2-А класу ЗОШ № 10 -   команда "Школярики" (прихильники творчості М. Підгірянки).

Батл проходив у 4-х раундах: І - представлення команд; ІІ - біографічний ринг; ІІІ - поетичний двобій; ІV -  сюрпризний. Учасники батлу розповіли про двох талановитих поетес, які народилися у різних країнах, виховувалися на різних культурах, але дуже любили дітей.
Діти відкрили для себе багатогранний талант Марійки Підгірянки та Агнії Барто. Талант мудрого, доброго слова, який народжує у наших серцях велику любов, повагу до всього прекрасного. Бо тільки добро, любов, повага мають передаватися із покоління в покоління і стають найдорожчим скарбом всього народу.
За результатами голосування перемогла дружба. Обидві команди достойно представили у поетичному поединку улюблених поетес.
Організатори свята всім подякували за участь у поетичному батлі та нагородили команди грамотами, дитячими журналами та цукерковими тортами.
Так, наша бібліотека відкрила  Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. А завтра о 15.00 чекаємо фанатів книги та читання на Бібліоходу "Мукачево - Читай".

Немає коментарів:

Дописати коментар