Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Для Вас, поліглоти!

Однією із важливих умов вивчення іноземної мови є читання книг. Це не лише збільшує словниковий запас, а й покращує граматику та правопис, не кажучи уже про суттєвий вплив на якість читання і розмовних навичок. Окрім того, читання книг мовою оригіналу дає можливість максимально зануритися у твір та зрозуміти його.
Отож, якщо Ви маєте непохитний намір вивчати англійську або угорську мови,  чи просте бажання насолодитися читанням цікавих книг мовою оригіналу – завітайте до дитячої бібліотеки. Ми маємо, що Вам запропонувати:
1.  підбірку книг  із  серії „Читаю англійською” з адаптованим текстом (рівні: Starter, Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced).
2.    Книги угорською мовою для дітей різних вікових категорій.

 В тому, що всі книги сучасні, цікаві та яскраві вже мали можливість переконатися учні навчального центру «Поліглот» (групи англійської та угорської мови – викладач Андрея Ленд’єл) під час експрес-інформини «Для Вас, поліглоти». А завітали ми до даного центру, щоб познайомити дітей з новими книгами та запросити до читання в бібліотеці. Запрошуємо і Вас. 
Приходьте, читайте та насолоджуйтесь!


Немає коментарів:

Дописати коментар