Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 27 серпня 2018 р.

В єдності наша сила


24 серпня ми святкували День Незалежності України. Цей день - свято усіх українців, патріотів України, це день, для тих, кому не байдужа доля власна та своєї держави.
Незалежність для України - це не просто слово. За ним вельми складна вікова історія нашого народу - від сивої давнини до сьогодення. Довгий шлях був пройдений нашими предками. І от нарешті ми її маємо, нашу незалежну Україну! Сьогодні їй 27.
У переддень Дня Незалежності, всю велич і красу рідної Батьківщини бібліотекарі показали своїм читачам у медіа-мандрівці "Сім чудес України" та підготували виставку-рекомендацію "15 причин любити Україну".
Всі ми добре знаємо, що Дню Незалежності передує ще одне свято - День Державного Прапора України, який ми відзначали 23 серпня.
Цікаво дізнатися, про те хто вирішив, що прапори мають бути саме такі і чому в кожної країни свої малюнки і кольори прапорів?
Саме про це і була патріотична бесіда "Державна символіка України", яку провела бібліотекар Товтин Алла у ДНЗ №12  (група «Ромашка», вихователь Попович М.М.).

Дітки дізналися про виникнення прапорів, розфарбовували Прапор України у правильні кольори, а також переглянули виставку-символ "З жита й неба нас прапор ясний".




Немає коментарів:

Дописати коментар