Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 21 травня 2021 р.

Кадр книжковий "Украдені"

20 травня в читальній залі нашої бібліотеки відбулася зустріч з надзвичайно цікавою людиною, талановитою письменницею та поетесою Валентиною Попелюшкою.

На обговорення повісті «Украдені» разом з автором книги завітали учні СШ №4 (бібліотекар  Наталія Салієнко), члени гуртка «Юні екскурсоводи» (кер. гуртка Васильєва Людмила) та активні користувачі дитячої бібліотеки.

Присутні на заході хлопці та дівчата із задоволенням спілкувалися з Валентиною Попелюшкою на тему її нового підліткового трилеру, який дуже сподобався тим хто вже встиг його прочитати. Учні, навіть, написали свої відгуки на прочитану книгу.

В свою чергу письменниця з радістю відповідала на численні запитання дітей, ділилася з ними своїм життєвим досвідом, давала поради, розкривала невеличкі таємниці письменника.

Впевнені, що багато цікавого про життя і творчість Валентини Попелюшки відкрили для себе цього дня учасники заходу, а ті ж, хто не читав ще книги «Украдені» обвязково її прочитають вже найближчим часом. Адже, пані Валентина прийшла до своїх читачів не з пустими руками. В подарунок від автора отримали книгу юні екскурсоводи, а фонди бібліотеки СШ №4 тепер також поповняться новим трилером.

Отож, бажаємо хлопцям та дівчатам цікавого читання, а авторові (як бажали самі діти) – нових книг та вдячних читачів.













Немає коментарів:

Дописати коментар