Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 29 вересня 2015 р.

Листівка до Дня бібліотек

Неопалима Купино! Моя бібліотеко!
Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!

Хтось із мудрих сказав: „Бібліотекар – це не професія, а стан душі, а ще – знахар”. Це насправді так, бо якщо в аптеці чи лікарні вам полікують тіло, то в цьому храмі – душу.
Привітати з Всеукраїнським Днем бібліотек прийшли до бібліотеки для дітей представники майже з усіх загальноосвітніх шкіл міста, які цьогоріч надіслали на конкурс найкращу вітальну листівку від школи. Кожен учасник не лише приніс з собою власноруч виготовлену листівку, але й гідно її захистив. Справедливе журі об'єктивно оцінило кожного учасника, адже до складу журі увійшли бібліотекарі шкіл-учасниць кокурсу. Отож, за підсумками он-лайн голосування переможцями стали: І-ше місце  - Спеціалізована школа №4 з поглибленим вивченням окремих предметів, ІІ-ге місце - ЗОШ №20 ім. О. Духновича, ІІІ-тє місце -  Спеціалізована школа І-ІІІ ст. №16 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів. Під час голосування бібліотекар читальної зали Кушнір Н. П. провела історичний екскурс "Історія вітальної листівки" та зробила презентацію виставки-поради "Зроби сам".
В свою чергу колектив Мукачівської міської бібліотеки для дітей вітає своїх колег - шкільних бібліотекарів з професійним святом.  Зичимо вам, дорогі колеги, щастя, радості, щирих і добрих читацьких посмішок, цікавих запитів, шани і поваги читачів.
Дякуємо всім за співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар