Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Перші кроки в економіку

На talk-урок за книгою Бодо Шефера „Пес на ім’я Мані, або абетка грошей” завітали до дитячої бібліотеки учні 5-7 класів. Діти мали змогу провести свій вільний час не просто цікаво, але й з користю, за обговоренням дивовижної історії дружби «фінансово освіченого» пса та 12-річної дівчинки.
Як правильно розпоряджатися коштами? Як визначати свої цілі у відповідності до своїх інтересів та здібностей? Чи мають можливість діти заробляти гроші у підлітковому віці? Як реалізувати навіть ті плани, які здаються неймовірними? Як бути щедрими і при цьому незмінно процвітати? Відповіді на ці та багато інших запитань учням надали присутні на заході психолог, профконсультант Мукачівського міського центру зайнятості – Коваленко Оксана Володимирівна та працівниками Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, відділу правопросвітництва – Пилипчинець Мирослава Іванівна та Меренич Олеся Степанівна.
Щоб дізнатися більше про історію виникнення грошей, їх зміни в різні історичні епохи, історію впровадження гривні, дітям було запропоновано переглянули презентацію «Роль грошей у нашому житті».
Звичайно, улюбленим заняттям дітей є гра. Саме тому бібліотечні працівники підготували для своїх юних друзів цікаві загадки про гроші, запропонували пограти в ігри «Закінчіть прислів’я», « Країни та їх валюта»,  вікторину « Гроші у літературних творах».

На завершення бібліотекар Вікторія Ярема звернула увагу присутніх на виставку-рекомендацію „Перші кроки в економіку”.

Немає коментарів:

Дописати коментар