Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 7 листопада 2016 р.

Поліглотам на замітку...

Знання однієї мови
дозволяє увійти в коридор життя,
знання двох мов
відкриває вам усі двері у цьому коридорі

Франк Сміт

         Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами набуває все більшого значення.       
         Однією із важливих умов вивчення іноземної мови є читання книг мовою оригіналу. Це не лише збільшує словниковий запас, а й покращує граматику та правопис, не кажучи уже про суттєвий вплив на якість читання і розмовних навичок.
         Тому для тих, хто може самоорганізуватись і має непохитний намір вивчати англійську мову пропонуємо  підбірку із 19 нових книг серії „Читаю англійською”.
         Книги містять адаптований текст (рівні: Starter, Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced).
         Текст у книгах супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння тексту, відпрацювати та закріпити лексику і граматичні конструкції, сприяти розвитку мовленнєвих навичок і творчих здібностей у дітей. Вправи розроблено з урахуванням сучасних вимог методики викладання іноземних мов.
         До  всіх книг додається англо-український словник.
         Якщо Вам цікаво, якщо ви хочете розумно і корисно провести час – обов’язково завітайте до нас на презентацію англомовних книг.
Презентація відбудеться в грудні місяці поточного року. 
Слідкуйте за анонсами!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар