Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 21 грудня 2017 р.

Прийшов Святий Миколай

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. А розпочинається цей святковий зимовий час 19 грудня у день Ангела Святого Миколая. Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, вчать вірші, а також пишуть листи до Святого Миколая.
По особливому готуються до свята Миколая і маленькі читачі – учні 3-4 класів шкіл нашого міста. Вже декілька років поспіль вони збираються у міській дитячій бібліотеці на Літературне свято-конкурс „Розкажу Миколаю, про що я читаю”, під час якого розповідають про своїх улюблених літературних героїв, читають вірші до Святого Миколая та демонструють свої знання дитячих казок.
А от визначити найкращих, найстаранніших серед усіх учасників літературного конкурсу ми завжди запрошуємо членів  журі і цього року нам допомагали відомі в культурному та мистецькому житті нашого міста люди:
Валентина Попелюшка – письменниця, поетеса, журналіст, переможець Одеського Корнійчуковського конкурсу дитячої літератури у номінації “Прозовий твір для старшого шкільного віку та юнацтва” у 2017 році, Тетяна Туряницяголовний спеціаліст відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради та актор Мукачівського драматичного театру, заслужений артист України Віктор Куниця.
Переможцями конкурсу, згідно рішення членів журі стали:
І місце – Редей Катерина, уч. 4 кл. ЗОШ №20
ІІ місце – Чир Вікторія, уч. 4 кл. СШ №4
ІІ місце – Копча Наталія, уч. 4 кл. НВК №6
ІІІ місце – Басанець Домініка, уч. 4 кл. НВК №15
ІІІ місце – Риковскова Регіна, уч. 3 кл. НВК №11
ІІІ місце – Секереш Емілія, уч. 3 кл. ЗОШ №7.
Не лише переможці, але й всі учасники свята-конкурсу були нагороджені дипломами за участь, а також отримали подарунки, книги та солодощі, придбані за підтримки відділу культури Мукачівського міськвиконкому.  
Окрема вдячність учасницям народного цирку «Дружба» Кочіш Мілі та Горбачовій Євгенії (керівник Степан Гуранич), а також учням 10 класу НВК №10 (вчитель Майя Венчікова) за допомогу у створенні святкової атмосфери.
І наостанок, звичайно, спільне фото біля святкових декорацій та книжково-ілюстративних виставок «По Вкраїні з краю в край, ходить Святий Миколай» та «Читай – дарунки чекай».




Немає коментарів:

Дописати коментар