Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 11 березня 2020 р.

Ми - читаюча дітвора


Вчора, в читальній залі нашої бібліотеки відбувся другий (міський) етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія – 2020". 11 учасників – найактивніші читачі міської бібліотеки для дітей і бібліотек-філій централізованої бібліотечної системи (учні 6-х, 7-х класів) змагалися між собою за почесне звання суперчитача, а також за можливість захищати честь нашого міста на обласному етапі конкурсу "Книгоманія – 2020".
Журі в складі Тетяни Рибар – поетеси, голови  ЛО «Рідне слово»; Людмили Васильєвої – керівника гуртка «Юні екскурсоводи» МЦПО та Тетяни Журавльової – провідного методиста ЦБС, оцінюючи розповіді дітей, передусім звертали увагу на повноту висвітлення теми та креативність у підході до виконання творчого завдання.
Переможці конкурсу, а це Даніела Чичерська, учениця 6 класу та Юлія Буштин, учениця 7 класу були нагороджені Дипломами. Решта учасників – відзначені Сертифікатами за участь у 2-му етапі конкурсу «Книгоманія – 2020». І, звичайно, всі конкурсанти отримали від дитячої бібліотеки невеликі подарунки у вигляді книг, які вони так полюбляють читати, блокнотиків, ручок та календариків.
Вітаємо наших найкращих читачів з перемогою і бажаємо їм успіхів у третьому обласному етапі Конкурсу.


Немає коментарів:

Дописати коментар