Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 13 жовтня 2021 р.

Жанна Хома презентує...

Сьогодні, в читальній залі нашої бібліотеки зібралися справжні поціновувачі творчості мукачівської дитячої письменниці Жанни Хоми.

Презентація другої дитячої книги авторки «Чарівний ліхтарик, або Неймовірні пригоди Дарусика у місті над Латорицею», викликала справжнє захоплення як серед маленьких читачів, так і серед дорослих. Адже, з головними героями книги – хлопчиком Дарусиком та його вірним псом Міккі – всі вже добре знайомі й з нетерпінням чекали на продовження їхніх пригод.

Жанна Хома із задоволенням поділилася з присутніми історією створення книги й зачитала уривок з неї. А ще розповіла діткам про казковий квест, який вони можуть пройти разом з головними героями, читаючи книгу.

«Чарівний ліхтарик, або Неймовірні пригоди Дарусика у місті над Латорицею» - це не просто казкова повість, а це ще й свого роду путівничок, який проведе маленьких читайликів вуличками рідного міста та розповість про визначні пам’ятки Мукачева.

На завершення, всі бажаючі (а таких було чимало) мали можливість також придбати книгу з автографом автора.

 Дякуємо за книжковий подарунок Жанні Хомі і ми. Впевнені, наші читачі із задоволенням читатимуть про пригоди Дарусика та Міккі.




Немає коментарів:

Дописати коментар