Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 29 квітня 2022 р.

Вітальна листівка

Листівки це, як правило, яскраві картинки, покликані поліпшити настрій тієї людини, якій вони призначені. Це можуть бути справжні витвори мистецтва, або просто що-небудь веселе й "прикольне". І не завжди важливо звертати увагу на те, що зображено на цих листівках. Тут важливий підтекст, саме в ньому закладені ті почуття, які часом важко виразити словами.

Придбати листівку в наш час може кожен, а от зробити своїми руками - така справа вимагатиме від вас зусиль, але повірте, це того варте!

В цьому переконались і наші користувачі, які вже не вперше відвідують бібліотечні майстер-класи від Беати Столяренко та Вікторії Кулішової.

Весняні, яскраві й такі символічні для нашого міста листівки ручної роботи з гілочками сакури обов'язково стануть приємним подарунком для найрідніших людей. Хтось із діток підготував сюрприз для мами, бабусі, а хтось вже має готовий подарунок на день народження для сестрички.

А завершився наш майстер-клас дуже солодко – смакуванням Великодньою паскою. За що окрема подяка  Мукачівському волонтерському хабу «Венеція».




Немає коментарів:

Дописати коментар