Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 28 жовтня 2022 р.

Смачні яблука

Чудового осіннього дня до міської бібліотеки для дітей завітали вихованці ДНЗ 23"Промінці" Мукачево ( вихователь Наталія Якубич).

У світлій, оновленій бібліотеці "ЧІЗ" ( Читаємо. Інформуємо. Забавляємо) на них чекали бібліотекарі, які підготували для майбутніх читайликів розповідь про виникнення бібліотек та правила поводження з книгою. А ще спробували довести малечі, що цікаво проводити вільний час можливо не тільки з ґаджетами, але й за читанням захопливої книги.

Діти з цікавістю розглядали книжкові виставки і були в захваті не тільки від яскравих сучасних дитячих книжок, а й від журналів.

Читайликів вразила велика кількість казок, віршів та оповідань. Особливу увагу дітей привернув стелаж з енциклопедіями та галузевими книгами.

Інформаційним доповненням до екскурсії стала захоплююча розповідь про всесвітній день яблука, перегляд мультфільма "Смачні яблука" та розфарбовування закладинки для книг.

Наталія Григорівна виявила бажання записатися до бібліотеки та взяла для спільного читання книгу віммельбух "Що чує Кошеня?Велика книга звуків" Лізелоти Верштееґ. Адже з цією книжкою можна тренувати пам'ять, увагу і навчитися рахувати від 1 до 10.

Усмішки на обличчях дітей свідчили про те, що їм сподобалася екскурсія книжковим містом. Звісно ж, всі вони пообіцяли обов`язково прийти знову.















Немає коментарів:

Дописати коментар