Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 22 листопада 2022 р.

Толерантність в кожен дім

«Всі ми різні, але всі ми рівні» – під таким гаслом проходить щороку Міжнародний день толерантності – свято, яке відзначається в усьому світі 16 листопада.

Запровадили цей день ще у 1995 році рішенням ЮНЕСКО, власне, коли було ухвалено Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етносу або кольору шкіри.

Що таке толерантніст? Як виховувати в собі толерантне ставлення до інших? А також, про правила толерантності та їх порушення говорили в цей день і ми з учнями 3-х класів ЗОШ №20. А допомогла нам це зробити професійно та доступно дитячий психолог Юліанна Біша.

В цей особливий день на дітей чекала ще й особлива зустріч з українським письменником Oleksiy Dekan, який презентував їм свою книжечку «Сонячний Зак в країні усмішок». Дана книга адресована саме молодшим читачам, щоб познайомити їх з іншими дітками, які мають певні особливості.

Автор розповів присутнім про те як з’явилася його книга і пояснив чому саме таку тему він обрав. Багато запитань та відповідей звучало в залі під час нашої зустрічі.

Всі хто був присутній на заході отримали в подарунок від письменника його книжечку і тепер зможуть більше дізнатися про життя таких особливих діток як Зак.

Нам всім потрібно пам'ятати, що кожен має право на індивідуальність. Навчаймося не змінювати людей, а сприймати їх такими, якими вони є.





Немає коментарів:

Дописати коментар