Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 12 вересня 2023 р.

Територія прав дитини

Вчора, в нашій бібліотеці відбулась ще одна зустріч юних користувачів із представниками громадської організації "Вода за життя", а саме її головою - Мирославою Пилипчинець та менеджером проектів Валентиною Волік.

Цього разу дітям запропонували прийняти участь в інтерактивній правовій грі під назвою «На безлюдному острові", мета якої полягає в тому, щоб: навчити дітей самостійно будувати своє життя в соціумі та державі, а також роз'яснити різнорівневі правові можливості на кожному етапі життя.

В процесі гри учасники вчилися будувати відносини на безлюдному острові, створювали закони про права та обов'язки щодо свого здоров'я та безпечного існування, а ще запроваджували розваги та ігри, які б там діяли.

Більше інформації щодо діючих в державі законів, прав та обов'язків її громадян діти, як завжди, могли дізнатися з нашої виставки "Територія прав дитини".

А ще, бібліотекар Алла Товтин, запропонувала присутнім прочитати книгу Даніеля Дефо "Робінзон Крузо". А от до чого тут художня література і, які корисні знання і навички виживання на безлюдному острові пропонує автор книги? Про це ви вже можете довідатись самі, прочитавши книгу,,,



















Немає коментарів:

Дописати коментар