Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Де єдність - там перемога!

Сьогодні, 16 лютого, Україна вже втретє відзначає День єднання, запроваджений у 2022 році Указом президента Володимира Зеленського. Це молоде свято немає  сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу – показати усьому світові, що ми сьогодні – як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

Відзначити цей день разом з нами, дізнатися більше про історію цієї дати та традиції, які тільно-но формуються ми запросили учнів 3-В класу Мукачівського ліцею8 (класний керівник Євгенія Мишанич).

Діти проявили себе під час нашої години спілкування «В єдності – сила» не тільки як уважні слухачі,  але й як активні учасники заходу. Вони залюбки переглянули відео «День єднання», під час якого виконали Гімн України та пов’язали синьо-жовті стрічки на руки. Окрім того, бібліотекар Алла Товтин запропонувала хлопцям та дівчатам пройти онлайн-квест «Перемагаємо загарбників». Ми були приємно вражені знаннями дітей, які успішно пройшли квест та вигнали загарбників з усіх чотирьох блокпостів, а саме: «Державна символіка», «Столичний», «Правознавчий» та «Майстерня». Завданням останнього блокпоста – «Майстерні» було виготовлення прапора України.

Як це було, пропонуємо переглянути на наших фото.

А всім нам бажаємо найшвидшого миру, достатку, радості та перемоги! З Днем єднання, любі друзі!



































Немає коментарів:

Дописати коментар