Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 14 червня 2024 р.

Готуємось до свята тата

У багатьох країнах світу вже понад 100 років існує традиція вітати татусів з їхнім «професійним святом». Україна раніше неформально святкувала День батька, проте з 2019 року наші татусі також отримали свій особливий святковий день - нове державне свято, яке з того часу щороку відзначаємо в третю неділю червня.

Як привітати своїх татусів тепер точно знають учні 1-2 класів, які завітали до нас цього тижня з оздоровчого табору "Країна пригод" СШ#16.

Про дату святкування Дня батька в Україні та інших країнах світу, історію свята та його традиції розповіла дітям бібліотекар Алла Товтин. Також діти мали можливість переглянути книги, представлені на нашій книжково-інформаційній виставці "Разом з татком".

Але яке ж свято без подарунка? Вітальні листівки-обійми для найдорожчого татка запропонували і допомогли діткам зробити майстриня Олена Стебльова та її донечка Агата. Схоже всі залишились задоволеними своєю роботою.

Не забудьте і ви привітати своїх татусів та дідусів. Адже, цей день - чудова нагода висловити їм свою любов і вдячність.











Немає коментарів:

Дописати коментар