Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 30 листопада 2011 р.

Зустріч з Дмитром Кешелею

  Чудового жовтневого дня зібрались любителі творчості українського, закарпатского письменника Дмитра Кешелі на зустріч з автором. 
В теплому, дружньому колі в читальній залі центральної дитячої бібліотеки вели задушевну та жваву розмову читачі бібліотеки, учні загальноосвітніх шкіл міста № 2, 10 та гімназії з цікавим, веселим співрозмовником - Дмитром Михайловичем. Підтримувало та сприяло розмові й саме оформлення читальної зали витримане в стилі та колористиці Закарпаття.
Ведучі зустрічі коротко познайомили присутніх з основними життєвими фактами письменника та провели діалект-лото. Учні гуртка художнього слова Дитячої школи мистецтв (керівник Тищук В.В.) прочитали уривки з книги Дмитра Кешелі „Сяйвооке звірятко”, що викликало неабиякий інтерес саме до цієї повісті у присутніх.
Після інтерв’ю-діалогу, з якого діти дізналися історії пов’язані з народженням, життям та творчістю Дмитра Михайловича, більше дізналися про персонажів його книг та ситуації, що відбуваються з ними відбулися автограф-сесія та фото-сесія.
Від імені присутніх ведучі зустрічі привітали Дмитра Михайловича Кешелю з наступаючим ювілеєм, побажали йому здоров’я, творчого натхнення та всіляких гараздів.



1 коментар:

  1. Гарно дякую дитячій бібліотеці за зустріч з Дмитром Кешелею!!.. Я отримала велике задоволення! Дмитро Михайлович надзвичайно щира і приємна людина!

    ВідповістиВидалити