Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 27 листопада 2012 р.

Ці неймовірні точні науки


 Ми не можемо уявити свого життя без газет і журналів. Адже із них ми можемо почерпнути найрізноманітніші новини: міжнародні, політичні, спортивні; про різні новобудови, географічні відкриття і багато інших. Наша бібліотека виписує велику кількість цікавих, пізнавальних журналів на будь-який смак і вік.
Учні ЗОШ № 20 7-х класів разом з бібліотекарем школи Глушко М.І. зібралися в бібліотеці  на бенефіс науково-популярних журналів – „Географія для допитливих»”, „Фізика для допитливих»” та „Хімія для допитливих»
Бібліотекарі читальної зали запропонували дітям, дізнатися щось нове та цікаве з науково-популярних журналів.
Гортаючи сторінки журналів читачі дізнавалися не тільки багато цікавої інформації, але змогли на власному досвіді провести хімічний експеримент з гелієм, розгадати географічний кросворд „Сто на карті світу”, переглянути слайд-презентацію „Полярне сяйво”, а також отримали домашне завдання з „Фізики для допитливих” – провести дослідження-експеримент  „Закон бутерброда”.
Закінчився бенефіс повним аншлагом виставки-бенефісу "Ці неймовірні точні науки", яка дуже зацікавила присутніх. Адже тут кожен зміг ближче пізнати свій улюблений напрямок науки.
Отож, на Землі так багато цікавого! Запрошуємо всіх до нашої читальної зали і відкрити  разом з періодичними виданнями та з неймовірними точними науками нові наукові горизонти.












Немає коментарів:

Дописати коментар