Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 2 квітня 2016 р.

Книгоманія - 2016


Міжнаро́дний день дитя́чої кни́ги — свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку (починаючи з 1967) — в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена.  Цього дня у бібліотеках проводяться ранки, конкурси, виставки, конференції і фестивалі, присвячені найкращим книгам світу.

Саме в цей день у нашій бібліотеці відбувся 2-й етап вже традиційного Конкурсу дитячого читання «Книгоманія».

У читальній залі бібліотеки для дітей зібралися кращі читачі бібліотек-філій нашого міста.

Кожен з учасників представив на розгляд журі власний читацький щоденник та достойно його захистив. Діти розповідали про прочитані книги, ділились враженнями про прочитане, рекламували улюблену книгу та охарактеризовували головних героїв улюблених книг. Також діти давали вичерпні відповіді на поставлені членами журі запитання.

Під час засідання журі учасники конкурсу та присутні в залі читачі бібліотеки спілкувалися між собою про прочитані книги, обговорювали свої читацькі уподобання, переглянули книжкову виставку „Читай! Від понеділка до пятниці і далі...”.

За підсумками журі переможцем став учень 6 класу ЗОШ №10 - Гулей Ігор, який отримав грамоту та здобув звання „Найкращий читач Мукачева – 2016”.

Всі учасники конкурсу отримали в подарунок від бібліотеки книги та нагороджені дипломами за активну участь.


Немає коментарів:

Дописати коментар