Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 14 квітня 2016 р.

Година з автором

Щойно, відбулась надзвичайно цікава та наповнена позитивними емоціями  Година з автором - Іриною Мацко. Школярі 3-х класів ЗОШ № 10 та СШ №16, які вже з нетерпінням чекали на цю зустріч мали можливість поспілкуватися наживо з атором книжок, які вони нещодавно мали можливість прочитати, задати письменниці запитання  не тільки про прочитане, а й про те, чи важко бути письменником, чому стають писменниками  та інші не менш цікаві запитання. Гостя нашої бібліотеки також презентувала й інші власні киги. Особливо дітям припали до душі серія книжок-переплутанок "Абрачупабрики", які можна не тільки читати, розмальовувати, а ще й погратися - вигадуючи різних неіснуючих тваринок.
В рамках Всеукраїнського соціокультурного проекту "Вся Україна читає дітям" - пані Ірина прочитала вголос одну з власних казок "Загублена писанка". Саме цю казку обрали усім залом діти, адже наближаються світлі Великодні свята. А ще, письменниця познайомила присутніх з своїми книгами-альбомами "Книга мого роду" та "Рости, моє деревце", після чого провела з дітьми вікторину "Як добре я знаю свій рід" та майстер-клас по створенню родинного дерева.
Представники обидвох шкіл привітали гостю весняними квітами, а учні 3-б класу ЗОШ№ 10 підготували зворушливі віршовані побажання, які продекламували  авторці та подарували листівочки з намальованими власноруч малюнками до вподобаних казок. Ще довго не відпускала вдячна дитяча аудиторія нашу чудову гостю продовживши Годину (вже з хвостиком) з автором фотосесією з Іриною Мацко.
А вже завтра, нагадуємо, чекаємо вже дорослу публіку на ще одну (не менш цікаву) зустріч з Іриною Мацко. Читальна зала бібліотеки для дітей запрошує 15.04.2016 р. на 17.00 год.

Немає коментарів:

Дописати коментар