Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 28 березня 2017 р.

Поттеромани презентують...

В суботу, 25 березня, відбулась чергова зустріч клубу Поттероманів Мукачева. На зустріч завітали як постійні члени клубу, так і нові учасники, які виявили бажання долучитись до лав Поттероманів.
Зустріч була присвячена презентації та обговоренню восьмої книги про «хлопчика, що вижив». Учасники мали змогу обговорити свої враження від нової книги, а хто ще не мав нагоди прочитати восьму частину, із задоволенням послухали перший розділ, прочитаний мовою оригіналу та український переклад, зачитаний учасниками клубу. До слова, в бібліотеці кожен бажаючий може взяти почитати останню книгу про Гаррі Поттера англійською мовою, яка була подарована бібліотеці читачем Олександром Осташ в рамках акції «Подаруй книгу».
Шанувальники історій про Гаррі Поттера обговорили також і книгу «Квідич крізь віки», український переклад якої також нещодавно побачив світ. Учасники клубу мали нагоду обговорити основні розділи книги, найвідоміші команди та історію виникнення найпопулярнішого магічного спорту.    Наприкінці презентації Поттеромани зіграли в гру «Бібліо Квідич», відповідаючи на питання, відповіді на які можуть знати лише справжні поціновувачі магічного світу Гаррі Поттера.
В читальній залі бібліотекарі презентували ретро-викладку журналів "Who is хто?"

Завершили зустріч Поттеромани за келихом солодкого «гарбузового соку», котелковим печивом та карамельними бобами.

Немає коментарів:

Дописати коментар