Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Книгоманія - 2018


2-й (міський) етап конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2018" відбувся вчора, в рамках Тижня дитячого читання, в Мукачівській міській бібліотеці для дітей. Участь в Крнкурсі прийняли учні 6-х і 7-х класів, які є читачами міської дитячої бібліотеки, бібліотеки-філії №7 та шкільних бібліотек міста. Конкурсанти представили для оцінки журі свою улюблену книгу (яка не входить до шкільної програми) та читацький щоденник.
Обрати кращих з кращих, цього разу, нам допомагали члени журі: Гізелла Лімбах – поетеса, член літоб’єднання «Рідне слово», Тетяна Журавльова – методист Мукачівської міської ЦБС та Валерія Марейчева – колишня наша читачка, а також переможець конкурсу «Лицар книги видавництва «Карпати». Отож, після довгих дебатів, журі оголосили переможців. Цього року ними стали: Кідалова Марія – учениця 6 кл. ЗОШ №20 ім. О.Духновича та Спірін Тетяна – учениця 7 кл. ЗОШ №13. Переможці були нагороджені Дипломами, а всі інші учасники конкурсу відзначені Грамотами за участь у 2-му етапі конкурсу «Книгоманія -2018». Вже традиційно, бібліотечні працівники, не відпускають своїх учасників заходів з пустими руками. І цього разу всі діти отримали від бібліотеки подарунки: дипломи, грамоти, книги, плакати, фірмові бібліотечні календарики та магнітики.
Ми щиро вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу та дякуємо за вашу любов до книги. До нових зустрічей в бібліотеці.
Надзвичайним сюрпризом і дуже приємною новиною, в цей день, міська бібліотека для дітей ділилась зі своїми читачами – презентувала книги, отримані в подарунок від благодійниці з Німеччини – Сибілли Штрек-Ціммермман. А можливою така співпраця бібліотеки з пані Сибіллою стала завдяки Ялині Строкіній – волонтерці, матері наших постійних читачів. Читачі та бібліотечні працівники висловлюють щиру подяку цим чудовим жінкам за посильний внесок в поповнення бібліотечного фонду міської бібліотеки для дітей. Адже це понад 400 найсучасніших книг для дітей та підлітків.


Немає коментарів:

Дописати коментар