Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 21 березня 2018 р.

Що на світі наймиліше?


У відомій українській казці на запитання «що на світі наймиліше?» мудра дівчина відповідає: сон. Мабуть, кожен, хто хоч раз у житті мучився від безсоння, погодиться з героїнею фольклору.
А чи знали Ви, що саме в третю п'ятницю березня відзначається Всесві́тній день сну. Така дата в календарі стала хорошою нагодою знову запросити до бібліотеки своїх друзів. Цього разу на Вісник здоров’я «Солодкі сни» до нас завітали учні 4-х класів гімназії та 5-6 класів НВК №15.

Спочатку бібліотекар читальної зали Алла Товтин розповіла дітям про користь здорового сну та шкоду для фізичного, і для психологічного здоров'я від недосипання.
Продовжили переглядом презентації «The 10 фактів – про сон» та цікавим, а головне пізнавальним спілкуванням із сімейним лікарем Оленою Мейсар.
На завершення, діти переглянули мультфільм «Як Петрик П’яточкін слоників рахував», ознайомились з виставкою-інформацією «Сон - запорука здоров'я!» та отримали як нагадування про правила здорового сну інформаційні флаєри (протягом дня такі ж флаєри отримували і всі користувачі нашої бібліотеки).
А ми бажаємо Вам, нехай це свято стане ще одним приводом приділити увагу своєму сну, а, значить, і здоров'ю. Приємного, здорового та повноцінного всім сну!



Немає коментарів:

Дописати коментар