Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 28 березня 2018 р.

Світ дитячих коміксів


Тиждень дитячого читання в Мукачівській дитячій бібліотеці триває. І, як ми й обіцяли, поза увагою не залишаються користувачі жодної вікової категорії. Кожен із вас, шановні діти, під час Тижня, може обрати та відвідати той чи інший захід відповідно до своїх інтересів та вподобань. 
Цього разу хочемо розповісти про ще одну зустріч, яка пройшла в стінах нашої бібліотеки вчора – 27 березня. Це була розмова в дружньому колі під назвою «На зустріч пригодам!». Учасників цієї розмови об’єднали щонайменше дві спільні риси: всі вони є читачами молодшої вікової категорії, а ще їм дуже подобаються комікси. Так от, саме про комікси, історію їх виникнення та про те, хто їх вигадав вперше дізналися дівчатка та хлопчики від бібліотекаря Алли Товтин.
А далі діти обговорювали між собою серію дитячих книг, бестселер «Джеронімо Стілтон», які не так давно з’явились в нашій бібліотеці, і які до уваги дітей ми постійно пропонували. Маленькі поціновувачі коміксу жваво обговорювали події та героїв, описані в даній серії, й ділилися враженнями від прочитаного. Розмова, в колі однодумців, яку зі своїми маленькими читачами провела бібліотекар Тетяна Ледяєва, на наш погляд, вдалася. 
Завершальним етапом такої зустрічі став перегляд мультфільму «Джеронімо Cтілтон», створеного на основі книг про нього, а ще «солодке чаювання» для підкріплення сил та підняття настрою.
Якщо вам цікаво і ви теж вважаюте, що комікси – це неймовірно цікаво, а ще, що це хороший спосіб пізнати нове та корисне, тоді завітайте до бібліотеки. Хорошого вам читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар