Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 19 грудня 2018 р.

Святий Миколай іде - Різдво веде


Скільки ж приємних хвилювань приносить очікування на чудове свято – День святого Миколая! Що він принесе цього разу – подарунок чи, можливо, різочку? У день перед святом діти згадують всі свої добрі й погані вчинки і зважують: чого було більше.
По особливому готуються до свята Миколая і маленькі любителі книги – учні 3-4-х класів шкільних та позашкільних освітніх закладів міста. Вже декілька років поспіль вони збираються у міській дитячій бібліотеці на Літературне свято-конкурс „Розкажу Миколаю, про що я читаю”, під час якого розповідають про своїх улюблених літературних героїв, читають вірші до Святого Миколая та демонструють свої знання дитячих казок.
А от визначити найкращих, найстаранніших серед усіх учасників літературного конкурсу ми завжди запрошуємо членів  журі. Цього року нам допомагали: Гізела Лімбах – поетеса, член літературного об’єднання «Рідне слово», Член Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України», Тетяна Журавльова – методист Мукачівської міської централізованої бібліотечної системи та Юлія Товтин – бібліотекар-консультант Інтернет-центру Мукачівської міської централізованої бібліотечної системи.
Переможцями конкурсу, згідно рішення членів журі стали:
І місце – Меденці Ніколета, уч. 3-Б кл. НВК №10
ІІ місце – Ігнатоля Аріна, уч. 4-А кл. СШ №4
ІІ місце – Строїн Кіра, уч. 3-Б кл. ЗОШ №7
ІІІ місце – Кіщук Маріанна, уч. 4-Б кл. ЗОШ №2
ІІІ місце – Риковскова Регіна, уч. 4-А кл. НВК №11
ІІІ місце – Шубіна Катерина, уч. 4-А кл. ЗОШ №13.
Всі учасники свята-конкурсу були нагороджені грамотами та дипломами за участь, а також отримали подарунки, книги та солодощі, придбані за підтримки відділу культури Мукачівського міськвиконкому.  
Окрема вдячність гуртківцям центру позашкільної освіти (кер. Марія Муравйова), а також учням 10 класу НВК №10 (вч. Вікторія Котубей) за допомогу у створенні святкової атмосфери.
І наостанок, звичайно, спільне фото біля святкових декорацій та книжково-ілюстративної виставки  «Читай – дарунки чекай».
Вітаємо переможців та всіх учасників свята-конкурсу з Днем Святого Миколая! Хай здійсняться найзаповітніші дитячі мрії і нехай прийдуть у кожну родину щира втіха і любов.



Немає коментарів:

Дописати коментар