Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 11 березня 2019 р.

Маленьким про великого Тараса


В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. Саме таким і є для України ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка, 205-річчя від дня народження якого, відзначали ми цими березневими днями.
Напередодні, 7 березня до нашої бібліотеки завітали вихованці ДНЗ № 12 (група «Ромашка» вихователь Мар’яна Попович) на літературну скарбничку «Шевченко – дітям». Бібліотекар Алла Товтин розповіла дошкільнятам про життя видатного українського поета, коротко ознайомила з його творчими та художніми напрацюваннями. Підготувалися до зустрічі і наші маленькі відвідувачі – у їх виконанні прозвучали поетичні твори Шевченка.
Залюбки діти переглянули мультфільм, в якому тітонька Сова знайомила маленьких глядачів з  картинами Тараса Григоровича «Тарас Шевченко. Казки картинної галереї». А так як всі присутні зізналися, що дуже люблять малювати, бібліотекарі підготували для них ілюстрації-розмальовки до віршів Шевченка. Гадаємо, тепер у групі «Ромашка» є  своя маленька картинна галерея.


Немає коментарів:

Дописати коментар