Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Дорослий друг дитячої фантазії


2020 рік виявився багатим на ювілейні дати пов’язані з іменем улюбленого дитячого письменника Всеволода Зіновійовича Нестайка. Так, на початку року, а саме, 30 січня, ми разом зі своїми користувачами – учнями 3-Б класу ЗОШ №1 ім. О.С. Пушкіна (кл. кер. Лілія Опришко) знайомилися з творчістю автора, з нагоди 90-ї річниці від дня його народження. А вже цього тижня ми знов зустрілися, щоб обговорити прочитані дітьми (під час шкільних канікул) книги Всеволода Нестайка, які до того ж є книгами-ювілярами року.
Під час літературного знайомства "Сонячний класик" бібліотекар Алла Товтин розповіла дітям багато цікавих фактів з життя і творчості Всеволода Нестайка, наголосивши на книгах, які «святкують» свої ювілейні дати в поточному році. А тоді, запропонувала хлопцям та дівчатам поділитися враженнями від прочитаних книг цього автора. Яскравим доповненням до розповідей учнів стали їхні власні малюнки-ілюстрації до творів.
На завершення, ми запропонували дітям пограти у вікторину «Знавці книг Нестайка», під час якої вони із задоволенням, а головне вірно відповідали на запитання по творах Нестайка і складали пазли з ілюстрацій до його книг.
Як завжди, бібліотечні працівники підготували і наочний матеріал, для кращого сприйняття дітьми інформації. А це книжково-ілюстративні виставки «І книги теж справляють іменини» та «Сонячний класик Всеволод Нестайко». Художні роботи наших читачів також були представлені на виставці-малюнку «Ми читаємо і малюємо».


Немає коментарів:

Дописати коментар