Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 2 червня 2021 р.

В країні Дитинства

     Вже стало доброю традицією в перший день літа, 1 червня, відзначати Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято під назвою «Країна дитинства – країна добра» відсвяткували зі своїми відвідувачами і працівники дитячої бібліотеки.

Оскільки День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, але ще і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, то розпочали ми захід з коротенького знайомства з історією становлення даного свята.

Також, пізнавальною та, сподіваємось, корисною для присутніх діток була і розмова  з директором Мукачівського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Костянтином Молнаром. Діти активно обговорювали зі спеціалістом свої права та обвязки, що свідчить про їх обізнаність в даних питаннях. Сподіваємось, свої знання вони поглиблюватимуть з часом і, звичайно, будуть застосовувати їх в реальному житті.

Далі на дітей чекала розважальна частина свята, а саме арт-простір з Альбіною Боцмановою – молодою художницею, мамою в декреті, яка точно знає як цікаво провести час з дітьми і, навіть, ділиться своїми знаннями з іншими батьками у своїй  книзі «Рецепт твоего декрета».

Разом з Альбіною хлопці та дівчата вчилися малювати скетч – невеличкий малюнок у стилі графіті. Діти із задоволенням малювали та демонстрували свої роботи всім присутнім. Дехто, навіть, подарував свій малюнок Альбіні,  як памятку про цей день.

Окрім цього, для дітей були проведені перегляди книжкових новинок та розроблена фотозона з казковими героями, біля якої фотографувались всі бажаючі. А ще діти могли попрактикуватись у складанні пазлу «Права дитини».

Ну і на завершення, найсолодша частина свята – частування.



Немає коментарів:

Дописати коментар